
ابلاغ دستورالعملهای بهداشتی برگزاری مراسم های ماه محرم - نمایش محتوای تولیدات ویژه
محتوای تولیدات ویژه
ابلاغ دستورالعملهای بهداشتی برگزاری مراسم های ماه محرم
ابلاغ دستورالعملهای بهداشتی برگزاری مراسم های ماه محرم
میزان بستری بیماران مبتلا به کرونا در مراکز درمانی گلستان کاهش یافته و هم اکنون 454 نفر بستری هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گلستان استاندار گلستان امروز در جلسه ستاد کرونای استان گفت : گلستان همچنان در وضعیت قرمز قرار دارد اما امیدواریم ش بستری ها کاهش داشته باشد.
هادی حق شناس افزود : بازگشایی مراکز کسب و کار و آموزشی و تفریحی در شهرهای زرد با حفظ دستور العمل های بهداشتی خواهد بود.
استاندار گفت: برای ماه محرم هم تصمیم گیری های خاصی اتخاذ شد و قرار است مراسم های در فضای باز برگزار شود و هیئت ها نیز از مکانهای عزاداری خارج نشوند.
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی گلستان هم با ابراز انگرانی از روند افزایشی ابتلا به کرونا با توجه به عبور از اعیاد قربان و غدیر گفت : باید تلاش کنیم تا 15 شهریور میزان بستری ها و ابتلای کرونا در گلستان کاهش یابد.
مطالب مرتبط:
-
اصلیترین دلیل مرگبار شدن ویروس کرونا کشف شد
-
آیا دستکش مانع انتقال ویروس کرونا می شود؟
-
تاثیر نیش زنبور عسل بر درمان کرونا تایید نشده است
-
بیش از ۵۰۰بستری در مراکز درمانی
-
سال تحصیلی جدید با سه پیش فرض آموزشی
-
۲۵مرداد، برگزاری مانور بازگشایی مدارس گلستان
-
کنکور سراسری با تاخیر یک ماهه برگزار می شود
-
ممنوعیت برگزاری مراسم طوق بندان و برپایی خیمه در گرگان
-
مرگ سه جوان زیر ۳۰سال، بدون علائم و بیماری زمینهای به علت کرونا