جهش تولید | دوشنبه، ۲۹ دی ۱۳۹۹

آموزش فریز کردن مواد غذایی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

محتوای تولیدات ویژه

آموزش فریز کردن مواد غذایی

آموزش فریز کردن مواد غذایی


آموزش فریز کردن مواد غذایی

به مقدار زیاد غذا پختن و غذای زیادی را برای مصارف آینده فریز کردن، یکی از راه‌های هوشمندانه برای صرفه‌جویی در وقت از جهت تهیه‌ی غذا در طول هفته است.

آموزش فریز کردن مواد غذاییدستورالعملی که در ادامه در مورد فریز کردن غذا به شما ارائه می‌دهیم را به کار ببرید تا غذا‌های باقیمانده‌ای که فریز می‌کنید، درست مانند قبل از فریز کردن، تازه و خوشمزه بمانند.
 
 
قدم اول: غذا‌هایی را انتخاب کنید که در اثر انجماد، کیفیت خود را خوب حفظ می‌کنند
بیشتر غذا‌ها خیلی خوب فریز می‌شوند، از جمله نان‌ها، خیلی از کیک‌ها و شیرینی‌ها، سوپ‌ها، خورش‌ها، سبزی‌های تفت داده شده، گوشت قرمز و مرغ و بوقلمون. اما برخی دیگر در فریزر بدبو و ناجور می‌شوند. 
موادی مانند هندوانه، خیار و کاهو که محتوای آب بالایی دارند، وقتی یخشان آب می‌شود، نرم و وارفته می‌شوند. به عبارتی دیگر، غذا‌هایی که حاوی این میوه‌ها و سبزی‌ها هستند، مثلاً سالادها، بهتر است تازه مصرف شوند.
در مورد فریز کردن مواد غذایی چربی‌دار مانند ماست و شیر که با یخ‌زدایی، چربی‌شان جدا شده و دلمه می‌شوند باید احتیاط کنید. 
پاستای پخته شده برخلاف غذا‌هایی مانند لازانیا، در فریزر خوب نمی‌مانند. پاستای پخته شده بعد از یخ‌زدایی، دیگر نرم نبوده و تبدیل به توده‌ای از خمیر می‌شود.
 
برای سرعت دادن به پروسه‌ی فریز شدن، بسته‌های مواد غذایی را پهن و به صورت لایه‌ای نازک درست کنید (مثلاً کیسه سوپ یا فیله ماهی). هر چه بسته‌ی فریزی شما نازک‌تر باشد، زودتر منجمد خواهد شد
 
قدم دوم: غذا را پیش از فریز کردن، خنک کنید
همیشه غذای پخته شده را قبل از قرار دادن در یخچال یا فریزر خنک کنید. اما چرا باید صبر کنید تا غذا خنک شود؟ چون اگر غذای گرم را در محیطی سرد بگذارید، غذا‌های اطراف خود را گرم کرده و در یخچال یا فریزر، گرما ایجاد خواهد کرد و این درست نیست. زیرا سبب رشد باکتری‌ها در غذا شده و شما را بیمار خواهد کرد.
برای بهینه کردن ایمنی غذا، محدوده‌ی خطر را در نظر داشته باشید که در طیف دمای بین ۵ تا ۶۰ درجه سانتی‌گراد بوده و بیشترین احتمال رشد باکتری‌های مضر در غذا را دارا می‌باشد.
 
 
قدم سوم: غذا را در حجم‌های کمتر فریز کنید
فریز کردن غذا در مقادیر کمتر و یا به‌صورت قسمت‌های جداگانه بهتر است، مگر اینکه تصمیم داشته باشید برای تعداد زیادی به یک باره غذا درست کنید. این شیوه فریز کردن غذا به شما اجازه می‌دهد فقط به اندازه‌ی مورد نیازتان، غذا را یخ‌زدایی کنید. ضمناً کمکتان می‌کند غذای کمتری تلف شده و دوباره گرم کردن آن نیز سریع‌تر انجام شود.
غذا را در قسمت‌های کوچک‌تر فریز کردن برای مواد غذایی مانند برش‌های نان و مقدار زیادی جوی پخته شده توصیه می‌شود.
 
 
قدم چهارم: بسته غذا را به‌خوبی هواگیری کنید
برای اینکه مواد غذایی در فریزر، بدبو و بی‌کیفیت نشوند می‌توانید از کیسه‌ها یا ظروف مخصوص فریزر استفاده کنید که تا جایی که امکان دارد بتوانید بسته مواد غذایی را هواگیری نمایید.
همچنین سعی کنید مایعاتی مانند سوپ یا اسموتی‌ها را در کیسه‌های فریزر گذاشته و به صورت لایه‌های نازکی در فریزر صاف کنید. با این کار فضای فریزر کمتر اشغال شده، غذا سریع‌تر فریز شده و بعداً هم راحت‌تر یخ‌زدایی می‌شود.
 
 
قدم پنجم: غذا را به محض خنک شدن فریز کنید
به محض اینکه غذای پخته شده خنک شد، آن را در فریزر بگذارید. هر چه سریع‌تر غذا را فریز کنید، کریستال‌های یخ کمتری در آن تشکیل خواهد شد. به عبارتی دیگر غذا کیفیت خود را بهتر حفظ خواهد کرد. برای سرعت دادن به پروسه‌ی فریز شدن، بسته‌های مواد غذایی را پهن و به صورت لایه‌ای نازک درست کنید (مثلاً کیسه سوپ یا فیله ماهی). هر چه بسته‌ی فریزی شما نازک‌تر باشد، زودتر منجمد خواهد شد.
 
 
قدم ششم: به بسته‌های فریزری برچسب تاریخ بزنید
خیلی بد است که فراموش کنید یک غذا چه مدت در فریزتان مانده است. فراموش کردن تاریخ انجماد غذا باعث هدر رفتن آن نیز می‌شود، زیرا احتمالاً مجبور می‌شوید غذایی را که مدت زیادی است در فریز مانده، دور بریزید. برای اجتناب از این اتفاق، همیشه تاریخ فریز کردن غذا یا هر اطلاعات لازم دیگری را با برچسب روی بسته‌بندی بگذارید.
تاریخ گذاشتن غذای فریزری لازم است تا بدانید داخل ظرف یا بسته‌بندی دقیقاً چه چیزی است و چه زمانی در فریزر قرار گرفته است. مثلا یک سری از مواد غذایی قبل از سه ماه مصرف شوند (پروتئین حیوانی)، در حالی که یک سری دیگر از مواد غذایی تا ۶ ماه قابل فریز شدن هستند (سبزیجات).
 
غذای فریزری چقدر ماندگاری دارد؟
همه‌ی ما می‌دانیم که فریز کردن سبب حفظ مواد غذایی می‌شود، اما تا چه مدت؟ اگر غذایی قبل از فریز شدن تازه باشد، مدت بیشتری می‌توانید آن را فریز نگه دارید.
جدول زیر لیستی از بیشترین مدت زمان ممکن برای انجماد انواع مواد غذایی به صورتی است که بهترین کیفیت خود را حفظ نمایند. این لیست توسط وزارت کشاورزی آمریکا (USDA) ارائه شده است. لازم به ذکر است که مواد غذایی منجمد شده بعد از مدت زمان ذکر شده در لیست زیر، هر چند از کیفیتشان کم می‌شود، اما همچنان قابل خوردن هستند.
اگر ماده غذایی مدنظرتان است که در این لیست وجود ندارد، تازگی آن را بعد از یخ‌زدایی بررسی کنید. غذا‌هایی که برای خوردن سالم نیستند معمولاً بوی نامطبوعی می‌دهند. اگر در مورد سالم بودن غذایی مطمئن نیستید، از خوردن آن صرف‌نظر کنید.
 
 
نوع ماده غذایی ماه‌هایی که می‌توانند فریز شوند
همبرگر، سوسیس و کالباس ۱ تا ۲
گوشت کبابی و استیکی، پخته نشده ۴ تا ۱۲
گوشت چرخ‌کرده، پخته نشده ۳ تا ۴
گوشت، پخته شده ۲ تا ۳
مرغ کامل، پخته نشده ۱۲
مرغ تکه شده، پخته نشده ۹
امعاواحشا مرغ، پخته نشده ۳ تا ۴
مرغ، پخته شده ۴
پرندگان شکاری، پخته نشده ۸ تا ۱۲
ناگت مرغ ۱ تا ۳
غذاهایی که درونشان گوشت دارند ۲ تا ۳
سفیده یا جایگزین‌های تخم‌مرغ ۱۲
غذاهای آماده فریزری ۳ تا ۴
آب و عصاره گوشت و مرغ ۲ تا ۳
سوپ‌ها و خورش‌ها ۲ تا ۳
پیتزا ۱ تا ۲
ماهی‌های غیر چرب ۶ تا ۸
ماهی‌های چرب مثل سالمون و قزل‌آلا ۲ تا ۳

 

آدرس کوتاه :
رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


اینفوگرافی
این هنریکی از زیرشاخه‌های صنایع چوب نیز...
برخی افراد بر اثر خوردن ماهی همراه با...
عروسک دست‌ساز زنان روستای قلعه قافه از...
اینفوگرافی
با توجه به شیوع کرونا گلستانی ها امسال...
بهترین راه لاغری بدون بازگشت و سریع در...
اینفوگرافی
نقاشی
فیلم و شعرخوانی
عکس تبریک یلدا
نقاشی تبریک شب یلدا
نقاشی تشکر از کادر درمان
بهترین غذا‌ها را به سبد غذایی خود اضافه...
این جوان خوش ذوق گرگانی ۱۵ سالی است که...
کودکان هم باید برای پیشگیری از کرونا...
کبد یک ارگان اصلی است که چندین کار را...
ویدئو
در طب سنتی از برگ‌ها و سرشاخه‌های گل دار...
اولین کاری که فرد مبتلا به کرونا باید...

پربازدیدترین های ماه اخیر

نظرسنجی مخاطبین

مخاطب گرامی نظر شما در مورد برنامه های صدای مرکز چیست؟

آثار گرافیکی و تولیدات ویژه

تجارت پرسود در بیابان
تجارت پرسود در بیابان
پرورش شتر مرغ یک فعالیت تولیدی و تجاری بسیار پرسود بوده و تک تک اعضای این پرنده سودآور است، البته همان قدر که سودآور است سختی و زحمت هم دارد.
مزرعه گل نرگس در گلستان
مزرعه گل نرگس در گلستان
بزرگترین مزرعه یکپارچه گل نرگس کشور در آزاد شهر استان گلستان قرار دارد.
نقاشی شهید سلیمانی
نقاشی شهید سلیمانی
پوستر
سبک زندگی حضرت فاطمه (س)
سبک زندگی حضرت فاطمه (س)
اینفوگرافی
استوری های شهادت حضرت فاطمه (س)
استوری های شهادت حضرت فاطمه (س)
موشن استوری
رونق تولید تنور گازی در گنبدکاووس
رونق تولید تنور گازی در گنبدکاووس
در این واحد تولیدی ماهانه یک هزار و پانصد تنورگازی تولید می شد که بعلت افزایش تقاضا در ایام کرونا، واحد جدیدی ایجاد شد.
کارگاه خانگی پرورش قارچ دکمه‌ای
کارگاه خانگی پرورش قارچ دکمه‌ای
بانوی کارآفرین بندرخمیر در منزل خود کارگاه تولید قارچ راه اندازی کرده و به پرورش این محصول مشغول است.
رونمایی از تندیس سردار سلیمانی در گرگان
رونمایی از تندیس سردار سلیمانی در گرگان
امروز از تندیس سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی در گرگان رونمایی و در ورودی گرگان نصب شد.
رونق دوباره تولید با حمایت دستگاه قضایی گلستان
رونق دوباره تولید با حمایت دستگاه قضایی گلستان
یک دامداری صنعتی در آق قلا که از چهار سال قبل به دلیل مشکلات مالی تعطیل شده بود ، با حمایت ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری کل گلستان و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان دوباره به چرخه تولید بازگشت.
موفق ترین مذاکره کننده ی ایرانی که بود؟
موفق ترین مذاکره کننده ی ایرانی که بود؟
موشن گرافی
امیر کبیر ،امیر خرد در سیاست ایران
امیر کبیر ،امیر خرد در سیاست ایران
اینفوگرافی+ویدئو
جشنواره قرآنی
جشنواره قرآنی "چلچراغ آسمانی" فراخوان داد
فراخوان دومین جشنواره "چلچراغ آسمانی" باهدف تبلیغ و ترویج معارف قرآن و عترت در فضای مجازی و شناسایی استعدادهای برتر در زمینه تولیدات رسانه‌ای اعلام شد.
چهلم فخر ایران و ترانه روح دماوند
چهلم فخر ایران و ترانه روح دماوند
ویدئو+ترانه+متن
"زیارت" روستای ملی جاجیم بافی را بیشتر بشناسید
در این گزارش به معرفی هنر جاجیم بافی در روستای زیارت گرگان می‌پردازیم.
ده نشانه دیابت کنترل نشده را بشناسید!
ده نشانه دیابت کنترل نشده را بشناسید!
اینفوگرافی
روستای زیبای سیاه رودبار
روستای زیبای سیاه رودبار
روستاهایی که در پیچ‌و‌تاب کوهستان جای گرفته‌اند و چشم اندازی زیبا از کوه و جنگل را جلوی چشمانتان به نمایش می‌گذارند.
گره چینی
گره چینی
این هنریکی از زیرشاخه‌های صنایع چوب نیز میباشد و هنری زیبا و اصیل است که زحمت و هزینه زیادی هم دارد.
کدام مواد غذایی را با یکدیگر مصرف نکنیم؟
کدام مواد غذایی را با یکدیگر مصرف نکنیم؟
برخی افراد بر اثر خوردن ماهی همراه با ماست و دوغ سردی‌شان می‌کند، ولی بعضی دیگر دچار هیچ نوع عارضه‌ای نمی‌شوند. مهم آن است که بدانیم کدام مواد غذایی را با هم مصرف نکنیم.
مثل پدر و مرد میدان
مثل پدر و مرد میدان
پوستر