
تست کرونا ۵ بازیکن تیم بسکتبال بانوان گرگان مثبت شد - نمایش محتوای تولیدات ویژه
محتوای تولیدات ویژه
تست کرونا ۵ بازیکن تیم بسکتبال بانوان گرگان مثبت شد
تست کرونا ۵ بازیکن تیم بسکتبال بانوان گرگان مثبت شد

تست کرونا پنج بازیکن تیم بسکتبال بانوان شهر گرگان مثبت و بازیهای این تیم لغو شد.
با تأیید کمیته پزشکی فدراسیون بسکتبال، تست PCR پنج بازیکن تیم بسکتبال بانوان شهر گرگان مثبت اعلام شد تا مسابقات پیش روی این تیم لغو شود.
بر این اساس دیدارهای این هفته تیم بسکتبال بانوان شهر گرگان با تیمهای شورای شهر و شهرداری قزوین و مولتی کافه مشهد در لیگ برتر بسکتبال بانوان که قرار بود روزهای پنجشنبه و جمعه (13 و 14 آذر) در تهران برگزار شود لغو شد.
تیم بانوان شهر گرگان در نخستین دیدار خود با نتیجه 67 بر 58 مقابل کنکو تهران پیروز و در دومین دیدارش مقابل سپهرداد تهران با نتیجه 76 بر 73 شکست خورده بود تا در پایان هفته دوم با یک برد و یک باخت در مکان سوم جدول 6 تیمی گروه ب قرار بگیرد.
نیلوفر مفیدی، رضوانه ملکی، مبینا خاکی، مونس علی پناه، شیما خوش آیین، سیران قادرنژاد، سارینا یوری، مرضیه تندرو، زهرا سوخته سرایی، سوگند احمدی، فائزه دهقان، حورا چراغعلی و ریحانه باقری، بازیکنان این فصل تیم بسکتبال بانوان شهر گرگان هستند که هدایت آن را سروه ضرغامیان بر عهده دارد.
مطالب مرتبط:
-
بندر ترکمن، یکی از هفت شهر فوق قرمز کرونایی در کشور
-
اگر تست کرونای ما مثبت شد چکار کنیم؟
-
آرزوی فائزه در روز تولدش
-
گرگان در ایام محدودیت کرونا
-
پیش خرید ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن از کواکس
-
سفید پوشیده ایم که مردم سیاه پوش نشوند
-
خطر کرونا در گلستان جدی است
-
نخستین واکسن کرونا ایرانی مجوز آزمایش انسانی گرفت
-
درگذشت گوینده و نویسنده باسابقه رادیو کرمان بر اثر کرونا
-
۳۱۵۰ پاسخگوی شکایات کرونایی مردم گلستان