
تلالو وحدت شیعه و سنی در قاب صدا و سیمای گلستان - نمایش محتوای تولیدات ویژه
محتوای تولیدات ویژه
تلالو وحدت شیعه و سنی در قاب صدا و سیمای گلستان
تلالو وحدت شیعه و سنی در قاب صدا و سیمای گلستان
هفته وحدت

تلالو وحدت شیعه و سنی در قاب صدا و سیمای گلستان
مدیر کل صدا و سیمای گلستان افزود: با تقارن دو موضوع محوری هفته وحدت، روز ملی استکبار ستیزی این دو برنامه به شکل ویژه در صدا و سیمای گلستان به نمایش در می آید.
به گزارش روابط عمومی صدا و سیمای گلستان، دکترمنتظر حجت در جلسه هماهنگی برگزاری برنامه های هفته وحدت و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی که با حضور معاونین صدا و سیمای استان برگزار شد، بیان داشت: بعثت انبیاء الهی برای براندازی استکبار بوده و امسال نیز این دو موضوع در مقطعی که دشمنی استکبار با نظام برآمده از مفاهیم و آموزههای پیامبر(ص) که از هر جهت به نقطه اوج خود رسیده، قرین شده است.
وی در ادامه افزود: در استان گلستان که استان قومیت ها و مذاهب مختلف است سال های سال به برکت انقلاب اسلامی با همدلی در کنار هم به خوبی زندگی می کنند و نمونه ای از ایران کوچک را به نمایش گذاشته اند.
مدیر کل صدا و سیما با تاکید بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی دربرگزاری برنامه های هفته وحدت و روز ملی استکبار ستیز افزود: صدا و سیمای مرکز گلستان در بستررسانه ای وفضا مجازی به دنبال پوشش مناسب این دو مناسبت است.
مدیر کل صدا و سیمای گلستان در ادامه بیان داشت: معاونت سیما نیز با ویژه برنامه " نگین خاتم" میهمان خانه های گرم گلستانی ها دراین ایام خواهد بود؛ این ویژه برنامه همزمان با آغاز هفته وحدت هر شب از ساعت 21:00 از شبکه گلستان با بخش های مختلفی از جمله گزارش جشن های مردمی، دعوت از کارشناسان شیعه و سنی، حضور شعرای استان، اجرای موسیقی زنده، معرفی کارآفرینان و ... می باشد.
همچنین سیمای گلستان با ویژه برنامه "اولکام"، با پرداختن به جشن ها و مراسمات آیینی این ایام از مردم سراسر استان، سخنرانی، تواشیح و ... "نورانا چاغلار" با دعوت از روحانیون اهل سنت در خصوص جایگاه و منزلت پیامبر اکرم (ص) از شبکه گلستان پخش می شود.
دکتر منتظر حجت از پخش 5 مستند؛ " فرماندار(با موضوع شهید منا ناز قلیچی)"، "در مکتب مصطفی"، "برادری"، "آق آش"، "گلستان به روایت رهبری" در این ایام خبر داد.
وی به تشریح برنامه های شبکه استانی صدای گلستان و رادیو ترکمنی و برون مرزی پرداخت و اظهار داشت: ویژه برنامه "به سوی نور" در 7 قسمت 30 دقیقه در خصوص وحدت بین شیعه و سنی، ویژه برنامه "عطرخاتم" با حضور کارشناس مذهبی به جایگاه و مقام حضرت رسول اکرم (ص) و امام صادق علیه السلام برای شنوندگان همیشه همراه گلستانی روی آنتن می رود.
"مستند از قطره تا دریا"، این مستند از وحدت بین مسلمین در استان و فرهنگ های اقوام مختلف و معرفی شهدای تشیع و تسنن به مدت 30 دقیقه روز میلاد رسول مهربانی و پیامبر رحمت می گوید.
مدیر کل صدا و سیمای گلستان از 3 ویژه برنامه در رادیو ترکمنی برونمرزی با عناوین "سایرایاراولکام"، " چشمه ایمان" و "خانه و خانواده" در این ایام نام برد.
ویژه برنامه "سایرایاراولکام" با 7 برنامه بصورت زنده ویژه این ایام هر روز از ساعت 15:00 به مدت 120 دقیقه با بخش هایی از جمله کلام رهبری، ارتباط زنده با ائمه جمعه اهل سنت، گزارش مردمی، تواشیح، کارشناس مذهبی و پخش سخنرانی ها با رعایت پروتکل بهداشتی و ... روی آنتن می رود.
و برنامه های " چشمه ایمان" ویژه برنامه هفته وحدت و میلاد خاتم الانبیاء محمد مصطفی (ص) و "خانه و خانواده " با هدف بیان اهمیت وحدت و یکدلی در خانواده و جامعه و ... پخش می شود.
دکتر منتظر حجت همچنین به ویژه برنامه های "معاونت خبر" اشاره کرد و اذعان داشت: حوزه معاونت خبر این مرکز هم به پوشش کلیه رویدادهای این هفته در سطح استان، تولید و پخش 5 گزارش خبری با موضوع تحکیم وحدت شیعه و سنی، 2 گزارش تولیدی در خصوص جایگاه پیامبر گرامی اسلام(ص) محور وحدت مسلمانان، 1 گفتگوی ویژه خبری با حضور یکی از علمای شیعه و سنی، 3 گزارش خبری و 1 گزارش تولیدی با موضوع استکبار ستیزی از اهم فعالیت های این حوزه در این ایام می باشد.
وی در پایان با اشاره به نقش، اهمیت و تاثیرگذاری فضای مجازی در بین مردم افزود: معاونت فضای مجازی مرکز همراه با دیگر معاونت های مرکز نیز در خصوص این هفته به بارگذاری برنامه های مختلفی اهم از اینفوگرافیک، عکس نوشت، کلیپ و نماهنگ، موشن گرافیک، پوستر، پویش ویژه #هفته وحدت و پویش #استکبار ستیزی ...از واحدهای صدا، سیما و خبر به رسالت خود در کنار دیگر معاونت ها عمل می نماید.
مطالب مرتبط:
-
تدارک ویژه صدا و سیمای گلستان در هفته وحدت
-
تجلی بزرگداشت میلاد پیامبراکرم (ص) و امام جعفر صادق(ع) در صدا و سیمای گلستان
-
نماز جمعه اهل سنت رضا آباد در رامیان
-
مینی بوس در لنز دوربین صدا و سیمای گلستان
-
یادواره شهدای استان
-
انعکاس ارزش های و آرمان های شهدا در رسانه ملی
-
پیام تبریک دکتر منتظرحجت مدیرکل صدا و سیمای گلستان به مناسبت 13آبان و میلاد رسول اکرم (ص)
-
جشنواره نقاشی در معاونت فضای مجازی صدا و سیمای گلستان
-
مستند "تا پای یک قسم"
-
حمایت از واحد های تولید در تعامل بیشتر رسانه ملی و کمیته امداد