جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۲ فروردین ۱۳۹۹

حلوای اوماج گرگانی - نمایش محتوای خبر 2

 

 

اخبار سایت

حلوای اوماج گرگانی

حلوای اوماج گرگانی


حلوای اوماج گرگانی

مواد لازم برای تهیه حلوا اوماج:
آراد                 1کیلو
عسل               800گرم
روغن کره         800گرم
زعفران             نیم مثقال
هل                   2قاشق غذا خوری


طرز تهیه:
آب را روی آراد می پاشیم بعد آرد را ورز می دهیم تا زمانی که نه خمیر شود و نه آراد بماند و از غربال رد می کنیم و به مدت 2 روز می گذاریم تا خشک شود. آراد را دوباره از غربال رد می کنیم درشت را جدا می کنیم.

بقیه آراد را الک می کنیم تا آرد به 3قسمت در ظرف های مختلف تقسیم شود و بعد روغن را گرم می کنیم. اول آراد درشت را می ریزیم و به مدت5 دقیقه هم می زنیم .بعد آرد متوسط را می ریزیم و دوباره 5 دقیقه هم می زنیم بعد آرد نرم را می ریزیم و هم می زنیم تا طلایی شود .

بعد یک کاسه ماست خوری آرد معمولی اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم بعد از روی شعله بر می داریم و عسل ، زعفران وهل را به آرد اضافه می کنیم تا زمانی که حلوا جمع شود هم می زنیم بعد در یک سینی پهن می کنیم و روی آن خلال پسته می ریزیم(برای صاف کردن حلوا می توانید از ته یک ظرف صاف استفاده کنید) و بعد از سرد شدن آن را می برش می دهیم.

آدرس کوتاه :

گزارش تصویری آرشیو

گزارش تصویری
مجموعه عکس
بزرگترین مزرعه یکپارچه گل نرگس کشور در...

اطلاعیه های استان

ارسال پیامکی شماره کنتور
اطلاعیه شرکت آب و فاضلاب
ارسال پیامکی شماره کنتور
پیشگیری از انتشار کرونا
تغییر جوی هوای استان
اطلاعیه
تغییر جوی هوای استان
آب گرفتگی معابر و لغزندگی جاده ها
افراد مشکوک به بیماری و بیماران کرونا از ماسک سوپاپ دار (n95) استفاده نکنند
اطلاعیه
افراد مشکوک به بیماری و بیماران کرونا از ماسک سوپاپ دار (n95) استفاده نکنند
این نوع ماسک یک طرفه است و برای اطرافیان این بیماران خطرناک می باشد
مشاهده آرشیو