رونق تولید ملی | جمعه، ۹ اسفند ۱۳۹۸

درمان سنتی معده - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

محتوای تولیدات ویژه

درمان سنتی معده

درمان سنتی معده


درد های شدید معده علت های مختلفی دارد از جمله :

عصبیت های مدام و روزمره ،ناراحتی های گوارشی که از قبل وجود داشته است،استفاده از غذاهای ممنوع استفاده از دارو های شیمیایی و غیره ...

روش طب قرانی برای این بیماری

برطرف کردن این بیماری بسیار ساده است باید یک( رزیم ساده 3روزه را دقیق انجام داد)تا این عارضه بر طرف شود

1-ابتدا بهتر است که ارامش خود را حفظ کنید و از ترس و نگرانی بپرهیزید

2-توصیه می شود در صورت داشتن یبوست مزاج در رفع ان بکوشید

3-روزانه 8تا10لیوان شربت عسل و لبمو ترش تازه و یخ را به ارامی و جرعه جرعه میل کنید





4-از عصبی شدن و در گیری فکری و خود خوری پرهیز کنیم

5-با نوشیدن شربت عسل درد به مرور کممی شود و در پایان روز سوم اثاری از درد وجود نخواهد داشت

6-بعد از پایان روز سوم بیمار می تواند به مرور از غذاهای گیاهی با حجم کم به شرطی که خوب غذا را بجود و حجم معده ی خود را زیاد پر نکند

7-به مدت یک هفته تا 10روز از غذاهای حیوانی و ممنوع پرهیز کنید

8-رعایت اداب غذا خوردن و عصبی نشدن کمک می کند تا به بیماری هایی که منشا کلینیکی ندارند مبتلا نشوید

9-سعی کنید بعد از بهبودی کامل به هیچ وجه از غذاهای ممنوعه استفاده نکنید

10-سعی کنید عسلی را تهیه کنید که عسل گل و گیاه باشد نه عسل تقلبی که زنبور از شکر استفاده کند

الذی جعل لکم الارض فرشا و السماءَ بناءً و انزلَ منَ السماءِ ماءً  فأخرجَ بهی من الثمراتِ رزقً لکم فلا تجعلو اللهِ اندادًو انتُم تعلمون

معنی:خدایی که زمین را برای شما بستری هموار و اسمان را سرپناهی قرار داد و از اسمان ابی نازل کرد که بدان از میوه ها رزقی براستان بر اورد پس برای خدا همتایان قرار ندهید در حالی که خود می دانید
حساس سوزش بسیار خفیف در قسمت معده و پایین تر از آن و یا احساس جِزجِز کردن درمعده.باید بدانید که ابتدا ورم معده و اثنی عشر به وجود می آید ،در صورت عدم رسیدگی تبدیل به زخم معده و اثنی عشر میشود.
نسخه های گیاهی برای حساس سوزش:
الف):یک قاشق چایخوری از پودرمخلوط تخم گشنیز و رازیانه ،در یک استکان آب جوش مخلوط کرده ،3استکان در روز قبل ازغذا میل کنید.(برای زنان باردار مضر است).

ب): یک چنگ از گیاه گل بومادران را برای یک لیوان آب جوش دم کرده یک استکان قبل از ناهار و شام میل کنید.(برای زنان باردار مضر است).

ج): یک قاشق مرباخوری از گل بابونه و گل ختمی را برای یک لیوان آب جوش دم کرده یک نیم لیوان قبل از ناهار و شام میل کنید.(برای زنان باردار مضر است).

د):یک استکان قبل از غذا عرق بومادران(برای زنان باردار مضر است).

ه): یک قاشق چایخوری با یک لیوان آب ، جوشانده مقداری عرق نعناع به آن اضافه کرده قبل ازغذا میل کنید .

 

آدرس کوتاه :
رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.