رونق تولید ملی | جمعه، ۲ اسفند ۱۳۹۸

پخت خانگی زولبیا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

محتوای تولیدات ویژه

پخت خانگی زولبیا

پخت خانگی زولبیا


Loading the player...
  • مواد لازم :
  • آب ولرم : 3/4 پیمانه
  • پودر خمیر ترش 1 قاشق چایخوری
  • شکر 1 قاشق چایخوری (6 گرم)
  • نشاسته ذرت 2 قاشق غذا خوری (30 گرم)
  • ماست2 قاشق غذاخوری (60 گرم)
  • روغن مایع 2 قاشق چایخوری
  • پودر هل 1/8 قاشق چایخوری
  • زعفران 1/8 قاشق چایخوری
  • مواد لازم برای شربت بامیه
  • شکر 2 پیمانه
  • آب 1 پیمانه
  • گلاب 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو 1 قاشق غذا خوری یا جوهر لیمو 1/4 ق چ
  • زعفرن 1/4 قاشق چایخوری
  • روش تهیه زولبیا :

ابتدا باید نشاسته و ماست را با یکدیگر مخلوط کرد سپس حدود 20 گرم از آرد را به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می میزنیم تا مایع مورد نظر خوب صاف شود ، آن گاه یک قاشق چایخوری روغن جامد را به آن اضافه می کنیم و دوباره مایع را به هم می زنیم سپس آب یا گلاب را همراه جوش شیرین و زعفران به مایع اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . سپس مایع را در قیف مخصوص می ریزیم و روی روغن داغ فرم می دهیم ، پس از این که کمی سرخ شد ، آنها را پشت و رو می کنیم و داخل شربت قرار می دهیم و بعد از 10 دقیقه آن را خارج می کنیم .

آدرس کوتاه :
رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.