
پخت نان زنجبیلی - نمایش محتوای تولیدات ویژه
محتوای تولیدات ویژه
پخت نان زنجبیلی
پخت نان زنجبیلی
مواد لازم :آرد گندم 500 گرم شیر ولرم 330 میلی لیتر پودر خمیر ترش 1 قاشق سوپخوری نمك 4/1 قاشق چایخوری شكر 100 گرم بهبود دهنده آرد 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل 2 قاشق سوپ خوری كره آب كرده 80 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد برای روی نان زعفران(دم كرده در آب) 1 قاشق چایخوری روغن مایع 1 قاشق چایخوری كنجد یا گرود مقداری برای تزئین آرد ( برای میان نان ) 100 گرم كره ( برای میان نان ) 2 قاشق غذاخوری پودر شكر ( برای میان نان ) 3 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل ( برای میان نان ) 1 قاشق غذاخوری گرود یا بادام خرد شده ( برای میان نان ) 50 گرم چگونگی تهیه : آرد را در تابه تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و رنگ آن طلایی شود سپس از روی حرارت بردارید كره را اضافه كنید تا آب شود سپس پودر شكر و پودر زنجبیل و گردو یا بادام را اضافه كنید و میان نان زنجبیلی پر كنید در ظرف مناسبی آرد ، پودر خمیر ترش ، بهبود دهنده آرد و پودر زنجبیل را دوبار الك كنید . شكر و نمك را در كمی شیر حل كنید و همراه با كره به مواد اضافه نمایید . سپس مابقی شیر را اضافه كرده تا جایی كه خمیر كاملاٌ یكدست شود و خمیر به دست نچسبد ( خمیر را به مدت 10-5 دقیقه) ورز دهید یا صد مرتبه روی سطح صافی بكوبید . خمیر را در ظرفی قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت 40-30 دقیقه در جای نسبتاٌ گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود . از خمیر گلوله های 70 گرمی بردارید و در دست صاف كنید از مخلوط مواد میانی نان روی خمیر قرار داده و خمیر را گلوله كنید سپس پهن نمایید و در سینی فر چرب شده با فاصله بچینید مجدد روی آن را بپوشانید تا حجم آن دو برابر شود . پس از این مرحله زرده تخم مرغ را با زعفران مخلوط كنید و روی نان ها را با قلم مو از مخلوط بمالید و با قالب شیرینی پزی شكل دهید و به وسیله قلم مو روغن مایع را روی نان مالیده و با كنجد یا گردو تزئین كنید و در طبقه بالای فری كه از قبل با حرار 200 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 30-20 دقیقه بپزید تا نان پخته و طلایی شود .