
چه نکاتی را هنگام استفاده از نان و غلات رعایت کنیم؟ - نمایش محتوای تولیدات ویژه
محتوای تولیدات ویژه
چه نکاتی را هنگام استفاده از نان و غلات رعایت کنیم؟
چه نکاتی را هنگام استفاده از نان و غلات رعایت کنیم؟

رییس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گلستان نکاتی را درباره استفاده از نان و غلات ارائه داد.
لشکر بلوکی رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،گفت: مواد غذایی گروه نان و غلات، شامل انواع نان به خصوص نان سبوس دار (سنگک و نان جو) نانهای سنتی (سفید لواش و تافتون) برنج، انواع ماکارونی و رشته ها، غلات صبحانه و فرآوردههای آنها به ویژه محصولات تهیه شده از دانه کامل غلات است.
او ادامه داد:گروه نان و غلات دارای کربوهیدراتهای پیچیده و فیبر مواد غیر قابل هضم گیاهی، برخی ویتامینهای گروه ب، آهن پروتئین، منیزیوم و کلسیم است.
او ادامه داد:گروه نان و غلات دارای کربوهیدراتهای پیچیده و فیبر مواد غیر قابل هضم گیاهی، برخی ویتامینهای گروه ب، آهن پروتئین، منیزیوم و کلسیم است.
او در مورد استفاده از این گروه گفت: بهتر است برنج به صورت کته و بیشتر از نانهای حاوی سبوس مانند نان جو و سنگک استفاده شود.
لشکر بلوکی گفت: برای کامل کردن پروتئین گروه نان و غلات بهتر است آنها را به صورت مخلوط با حبوبات مانند عدس پلو، ماش پلو، باقلا پلو و عدسی مصرف کنید تا همه اسید آمینههای ضروری تامین شود.
او گفت: نانهایی را مصرف کنید که فرآیند تخمیر در آنها به طور کامل انجام شده و فیتیک موجود در خمیر مهار شده باشد در نانهایی که برای ور آمدن خمیرشان به جای خمیر مایه از جوش شیرین استفاده شده باشد عمل تخمیر انجام نشده و اسید فیتیک موجود در نان مانع جذب آهن، روی و کلسیم موجود در نان میشود در نتیجه کمبود آهن و کمخونی ناشی از آن و کمبود روی و کلسیم ایجاد میشود.
او افزود: انواع غلات بو داده کم نمک یا بدون نمک مانند برنجک، گندم برشته و ذرت بو داده تنقلات با ارزش غذایی هستند که دانش آموزان میتوانند به عنوان میان وعده از آن استفاده کنند.
لشکر بلوکی گفت: به جای کیک و شیرینیهای خامهای بیسکویتهای کرم دار از بیسکویتهای سبوس دار استفاده کنید و به جای مصرف برنج در بیشتر وعدههای غذایی از نان سبوس دار و ماکارونی غنی شده با فیبر که قیمت کمتری، اما ارزش غذایی برابربا برنج دارند استفاده شود.
استفاده از برنج قهوهای که سبوس بیشتری دارد از برنج سفید بهتر است.
آدرس کوتاه :
مطالب مرتبط:
هوشیاری راننده و سد کردن مسیر با خودرو،...
اینفوگرافی
مصرف غذای وعده های اصلی در سحری ،کمک به...
موز از جمله میوههایی است که وقتی در...
با شناخت انواع سبزیجات بهاره می توانید...
پرورش بادمجان در باغچه آشپزخانه شما خیلی...
اوتیسم را از دریچه و شناختی دیگر ببینید...
اینفوگرافی
هیچ ماده غذایی به تنهایی نمیتواند ریسک...
در این مطلب وب گردی با غذاهایی اعتیاد...
ماشین ظرفشویی رستورانها بسیار گران بوده...
اصول پیاده روی درست را بشناسید و انجام...
پرورش گل آلوئهورا در باغچه خانه چگونه...
کرونا اگر چه فرصت پهنکردن سفره عید را...
امسال وضعیت ذخیره آب پشت سدها چندان...
در این مطلب نکات کلیدی در مورد گلکاری در...
توربافی یکی از هنرهای دستی چند صدساله...
تلاقی هنر دستان با هنر طبیعت توسط بانوی...
بسیاری از افراد از کابوس و خواب بد رنج...
تعریق شدید، به خصوص زمانی که فرد در حال...
خستگی چشم یا سندرم بینایی از بیماریهای...
آثار گرافیکی و تولیدات ویژه
سخنگوی سپاه: در جلسه کمیسیونی که دیشب در بیمارستان بقیه الله برگزار شد، عوارض شیمیایی عمدهترین دلیل پیوستن ایشان به یاران شهیدش اعلام شد.
هوشیاری راننده و سد کردن مسیر با خودرو، جان کودک بازیگوش را در شهر جلین استان گلستان نجات داد.
سردار "سعید دادگر" با صدور پیامی فرا رسیدن روز ارتش را به تمامی دلاورمردان غیور ارتش جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.
داوطلبان برای شرکت در انتخابات اعضای هیات مدیره شرکتهای سرمایه گذاری سهام عدالت استانی فقط ۳ روز دیگر فرصت دارند.
نگهداری اصولی از میوه سیر کننده
موز از جمله میوههایی است که وقتی در مجاورت هوا قرار بگیرد به سرعت شروع به سیاه شدن میکند، اما میتوان این روند را کاهش داد.
طبیعت شهرستان گرگان در فصل بهار به دلیل داشتن جاذبه های طبیعی، بسیار چشم نواز است.
شهرستان علی آباد کتول در استان گلستان که در دامنه جنوبی البرز قرار دارد، زیبایی های طبیعی خاصی دارد.
موج چهارم کرونا و حضور پر رنگ ویروس کرونای انگلیسی با کسی تعارف ندارد و در صورت رعایت نکردن دستورات بهداشتی میتواند همه را در گیر کند.