رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

کشمش پلو سنتی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

محتوای تولیدات ویژه

کشمش پلو سنتی

طرز تهيه کشمش پلو محلی گلستان (روستای حیدر آباد) :

پيازها را نگيني خرد كرده درون تابه ريخته تا كمي سبك شود سپس تكه‌هاي هیج و سیب زمینی و گوشت را اضافه كرده تا تفت بخورند و بعد نمك و ادويه زده و نصف استكان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتي آب گوشت خشك شد و كشمش‌ها را اضافه كرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط كنيد تا به خورد مواد برود در پايان مواد را لابه‌لاي برنج ريخته و برنج را دم كنيد .

 


آدرس کوتاه :
رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.