
21 شهریور مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی - نمایش محتوای تولیدات ویژه
محتوای تولیدات ویژه
21 شهریور مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
21 شهریور مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
مرحله دوم انتخابات
21 شهریور مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
جلسه هم اندیشی برگزاری مرحله دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با حضور چراغعلی معاون سیاسی امنیتی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان، بهمنی نژاد رئیس دفتر نظارت بر انتخابات شورای نگهبان استان و دکتر منتظر حجت مدیر کل صدا و سیما و رئیس ستاد تبلیغات استان و ملک حسینی مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری و دو نامزد دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شهرستانهای کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و گمیشان در صدا و سیمای گلستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی صدا و سیمای گلستان، مدیر کل صدا و سیما و رئیس ستاد تبلیغات استان ضمن خیر مقدم و تسلیت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی با اشاره به دستورالعمل های بهداشتی و شیوع بیماری کرونا افزود: نامزدهای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی میتوانند به صورت مساوی از امکانات صدا و سیما استفاده کنند.
دکتر منتظر حجت اظهار داشت: نامزدهای در دور دوم انتخابات می توانند برنامه ی به مدت ۳۰ دقیقه که شامل ۵ دقیقه تیزر که توسط ستاد انتخاباتی نامزدها تهیه می شود و ۲۵ دقیقه برنامه گفتگو با مردم که توسط صدا و سیما تولید و پخش می شود استفاده نمایند.
وی در پایان بیان داشت: برنامه های تبلیغاتی رادیویی و تلویزیونی نامزدهای انتخابات از قبل ضبط و در زمان مقرر که بر اساس قرعه کشی تعیین شده روی آنتن می رود.
در ادامه رئیس ستاد انتخابات استان در این جلسه گفت: مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در غرب گلستان 21 شهریور برگزار می شود و شیوع کرونا سبب شد تا هم شیوه تبلیغ و هم شیوه برگزاری این انتخابات متفاوت تر از دیگر انتخابات باشد.
چراغعلی افزود : تبلیغات مرحله دوم انتخابات قراره بصورت مجازی و از صدا و سیمای استان پخش شود و هیچگونه فعالیت انتخاباتی در سطح شهرها از جمله تجمعات انتخاباتی وجود نخواهد داشت.
وی در پایان اذعان داشت: به منظور برخورداری یکسان نامزدهای مرحله دوم انتخابات از امکانات تبلیغی و کنترل نحوه تبلیغات نامزدها در صدا و سیما و فضای مجازی تبلیغاتی نامزدهای انتخابات از روز پنجشنبه 13 شهریور آغاز و تا 20 شهریور پایان می یابد .
همچنین بهمنی نژاد رئیس دفتر نظارت بر انتخابات شورای نگهبان استان ضمن یادآوری قوانین و مقررات و دستورالعمل برگزاری دوره دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از دو نامزد خواست با رعایت قانون و مقررات به برگزاری سالم انتخابات کمک کنند.
مطالب مرتبط:
-
رادیو گلستان همراه با مردم در حماسه حضور
-
ویژه برنامه حماسه حضور در قاب سیمای گلستان
-
"تا انتخابات" در سیمای گلستان
-
قدردانی صیادی مدیر شعب بانک کشاورزی استان از دکتر منتظر حجت مدیر کل صدا و سیمای گلستان
-
صدا و سیمای گلستان حال و هوایی حسینی به خود می گیرد
-
محرم و "تکیه خانه"در رادیو گلستان
-
ویژه برنامه های هفته دولت در صدا و سیمای گلستان
-
پوشش توانمندی های استان با کمک رسانه استانی و مجمع نمایندگان گلستان
-
انتصاب معاون فنی در صدا و سیمای گلستان